Silver Riders
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forúm klanu Silver Riders, hrajíci L2 na serveru Gamepark.

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Přihláška Joc

Goto down 
+6
Viggen
zizu
Fallys
Zanzaraah
treeman
Joc
10 posters
AutorZpráva
Joc
Admin
Joc

Poèet pøíspìvkù : 455

Přihláška Joc Empty
PříspěvekPředmět: Přihláška Joc   Přihláška Joc EmptyThu Jun 10, 2010 6:38 pm

Tak tohle se mi píše těžko, nicméně vrhnu se na to se vztyčenou hlavou Smile
Postavy:
Joc, povoláním bishop 75 a sws 57
Indil, povoláním necro 61
Drahomir, povoláním so 34
Ziana, povoláním event GM
Zkušenosti s l2: bohaté, hraju již 3 roky
Equip: Tallum robe set, doom set, valhala + 3 acu, kris s focusem
WB: žádné
Bývalé klany:
Za joc -> Esperanza, mirai, SR, SilentLegion
Za Indil -> Zibazaci
VT: bez problému
Něco o mě: stujudu vejšku, je mi 20 a jsem z Prahy..
ale většina z vás mě zná, takže tohle je stejně zbytečné, to co je důležité je další čast:
Proč chci do SR: Vím že jsem se sama rozhodla (několikrát) že už v SR být nechci. a odešla jsem, ne jednou. A vím že to může vypadat že vážně jen nevím ci chci, nebo že vás tahám za nos, nebo bůh ví co, ale pravda je, že sem se prostě spletla- nevyhovovalo mi GO, navíc jsem neměla čas kvůli škole, takže mi povinnost na akcích připadala hloupá a obtěžující .. Uznávám, já sama jsem si pobyt v SR a v GO zprotivila a sama sem se chovala hrozně. Proč teď chci zpátky?
Nejen proto, že už není GO. Nejen proto, že už mám čas a hraju zase denně. Ale prpstě proto, že sem zkusila jiný klan, a není to ono...Strašně mě mrzelo, že už nejsem SR. Už asi nic jiného než SR být neumím...
Co vám můžu slibít?: To že už neleavnu, to že budu Cl ve všem poslouchat a nebudu drzá a odmlouvačná a zbytečně konfliktní jako dřív, to že budu chodit na akce když budu moct a to že se budu vážně snažit.

rozmyslete si to jak chcete, a prosím dejte + nebo - na základě této přihlášky.

Spolu semnou odešel z SL ještě hráč ThePrototype který se stal mým kámošem, a expíme ted spolu neustále. Také si sem podá přihlášku, neboť bychom byli rádi spolu v klanu a nebot hledá pohodové lidi, ato vy jste. Proto pokud nevezmete mě, aspoň berte moje doporučení pro něj, protože je to vážně skvělej hráč .

Díky za vyslechnutí
Návrat nahoru Goto down
https://silver.forumczech.com
treeman
Ten tu pusu nezastaví
treeman

Poèet pøíspìvkù : 142

Přihláška Joc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Joc   Přihláška Joc EmptyThu Jun 10, 2010 8:35 pm

+1 za bishe +1 za saport sub sws, ale bude tady háček ono se Go možná znovu založí ally se rušila proto že clany moc nebyly aktiv,low lvly,dodělat subky atd. prostě se máme postavit na nohy a až se tohle udělá tak ally se založí. (možná) Wink
Návrat nahoru Goto down
Zanzaraah
Bavič
Zanzaraah

Poèet pøíspìvkù : 85

Přihláška Joc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Joc   Přihláška Joc EmptyThu Jun 10, 2010 9:42 pm

+1 byla tu driv jak ja a je to bischop
>Treemane< Jestli se ally znovu zalozi, tak at, ale meli bysme si tady na tomto forku odhlasovat nebo na VT domlvuit jestli se tam zas vratime, protoze si myslim ze ne kazdy je pro jit z5. Wink
Návrat nahoru Goto down
Fallys
Znalec klanu
Znalec klanu
Fallys

Poèet pøíspìvkù : 211

Přihláška Joc Empty
PříspěvekPředmět: re:prihlaska joc   Přihláška Joc EmptyThu Jun 10, 2010 9:51 pm

Jak řekl treeman GO se opět spojí i když možná pod novým názvem ale to je fuk.Prostě není tomu konec , jen se potřebuje zbytek lidí tzv. "Doladit".
Jak si myslím , tak za dobu co se známe si zjistila že já jsem člověk co lidi jen tak nezavrhuje a i přes problémy, nebo neshody dokážu začít odznovu.Takže pokud jsi ochotná dodržet cos tu slíbila,i s tím že se GO opět spojí tak za mě +1
Návrat nahoru Goto down
zizu
Bavič
zizu

Poèet pøíspìvkù : 94

Přihláška Joc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Joc   Přihláška Joc EmptyThu Jun 10, 2010 10:59 pm

+1 za mě neni co řešit Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Joc
Admin
Joc

Přihláška Joc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Joc   Přihláška Joc EmptyThu Jun 10, 2010 11:17 pm

Díky moc, Fall jasný že sem ochotná, hluboce lituju že jsem si nevážila SR a chovala se hloupě.
Jsem fakt ráda za tvou podporu Smile
nicméně s tím že se GO znovu založí ... Já do té situace nevidím, tak nevím, myslíte že se to stane? a když jo, že zas budou války pomalu s celým serverem? Mě totiž jde hlavně o tu nemožnost expení a o války, ale myslím že bych to už zkousla případně nebude třeba v nové ally nějaký klan pro menší lvly, něco jako academie nebo tak, kde by šlo expit?
Návrat nahoru Goto down
Viggen
Sportovec klanu
Sportovec klanu
Viggen

Poèet pøíspìvkù : 583

Přihláška Joc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Joc   Přihláška Joc EmptyThu Jun 10, 2010 11:25 pm

takhle kdyz slibujes +1
a stim expenim ja sem treba stim nemel problem da se expit vsude i s warama obcas vyhrajes PvP obcas dostanes na prdel jednoducha vec
a myslym si ze vsichni mi daj za pravdu ze to expeni i s tema warama de jasen obcas se nezadari ale jde to a hlavne je spousta mist kam jit
Návrat nahoru Goto down
Nicitelin
Nováček

Poèet pøíspìvkù : 5

Přihláška Joc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Joc   Přihláška Joc EmptyThu Jun 10, 2010 11:38 pm

Souhlas s Viggenem bez varu me ani expit nebavi strasna nuda. )))A hlavne ty alli akce vzdyt to je nej z teto hry jit ze 70-120 hraci neco dobivat a jeste se u nas v clanu ma dost lidi co ucit.
K prihlasce: pokud jsi schopna dodrzet to co slibujes a jeste slibit ze budes vzdy uprednostnovat Alli akce pred Farmou tak +1
Návrat nahoru Goto down
Endy
Jsem tu nonstop!
Endy

Poèet pøíspìvkù : 291

Přihláška Joc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Joc   Přihláška Joc EmptyFri Jun 11, 2010 10:29 am

+ 1mld +1meloun +1litr +1kilo +1petka +1kč

ale opravdu si to dobře rozmyslete leavnout se určo dycky dá ale wary máme jednostrany a s nakym tim pk nutim se má dycky počítat.tkže bresy poruce

nová aly určo(aspoň doufám že v nejbližší době bude) ptže bez ní to nni ono(pokud neberu v potaz že sestanem samovystačujícím klanem což ještě dlho potrvá)

každopádně vítej u nás
Návrat nahoru Goto down
Palice
Ten tu pusu nezastaví
Palice

Poèet pøíspìvkù : 115

Přihláška Joc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Joc   Přihláška Joc EmptyFri Jun 11, 2010 4:00 pm

+1 nic víc k tomu není co dodat
Návrat nahoru Goto down
Peril
Už umím taky psát
Peril

Poèet pøíspìvkù : 57

Přihláška Joc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Joc   Přihláška Joc EmptyFri Jun 11, 2010 10:38 pm

+1 Přihláška Joc Icon_biggrin
budem veľmi rád, keď sa vrátiš s5
Návrat nahoru Goto down
Joc
Admin
Joc

Přihláška Joc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Joc   Přihláška Joc EmptySat Jun 12, 2010 4:02 pm

Díky moc všem Smile Už se za váma fakt těším Smile
Návrat nahoru Goto down
Fallys
Znalec klanu
Znalec klanu
Fallys

Poèet pøíspìvkù : 211

Přihláška Joc Empty
PříspěvekPředmět: re   Přihláška Joc EmptySat Jun 12, 2010 7:13 pm

SCHVÁLENO
Návrat nahoru Goto down