Tak tohle se mi píše těžko, nicméně vrhnu se na to se vztyčenou hlavou
Postavy:Joc, povoláním bishop 75 a sws 57
Indil, povoláním necro 61
Drahomir, povoláním so 34
Ziana, povoláním event GM
Zkušenosti s l2: bohaté, hraju již 3 roky
Equip: Tallum robe set, doom set, valhala + 3 acu, kris s focusem
WB: žádné
Bývalé klany: Za joc -> Esperanza, mirai, SR, SilentLegion
Za Indil -> Zibazaci
VT: bez problému
Něco o mě: stujudu vejšku, je mi 20 a jsem z Prahy..
ale většina z vás mě zná, takže tohle je stejně zbytečné, to co je důležité je další čast:
Proč chci do SR: Vím že jsem se sama rozhodla (několikrát) že už v SR být nechci. a odešla jsem, ne jednou. A vím že to může vypadat že vážně jen nevím ci chci, nebo že vás tahám za nos, nebo bůh ví co, ale pravda je, že sem se prostě spletla- nevyhovovalo mi GO, navíc jsem neměla čas kvůli škole, takže mi povinnost na akcích připadala hloupá a obtěžující .. Uznávám, já sama jsem si pobyt v SR a v GO zprotivila a sama sem se chovala hrozně. Proč teď chci zpátky?
Nejen proto, že už není GO. Nejen proto, že už mám čas a hraju zase denně. Ale prpstě proto, že sem zkusila jiný klan, a není to ono...Strašně mě mrzelo, že už nejsem SR. Už asi nic jiného než SR být neumím...
Co vám můžu slibít?: To že už neleavnu, to že budu Cl ve všem poslouchat a nebudu drzá a odmlouvačná a zbytečně konfliktní jako dřív, to že budu chodit na akce když budu moct a to že se budu vážně snažit.
rozmyslete si to jak chcete, a prosím dejte + nebo - na základě této přihlášky.
Spolu semnou odešel z SL ještě hráč ThePrototype který se stal mým kámošem, a expíme ted spolu neustále. Také si sem podá přihlášku, neboť bychom byli rádi spolu v klanu a nebot hledá pohodové lidi, ato vy jste. Proto pokud nevezmete mě, aspoň berte moje doporučení pro něj, protože je to vážně skvělej hráč .
Díky za vyslechnutí