Silver Riders
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forúm klanu Silver Riders, hrajíci L2 na serveru Gamepark.

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Měl bych zájem o váš klan ;)

Goto down 
+7
Nicitelin
Viggen
zizu
Fallys
Zanzaraah
treeman
ThePrototype
11 posters
AutorZpráva
ThePrototype
Málomluvka

Poèet pøíspìvkù : 20

Měl bych zájem o váš klan ;) Empty
PříspěvekPředmět: Měl bych zájem o váš klan ;)   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptyThu Jun 10, 2010 6:37 pm

Zdravím Smile jmenuju se Patrik, je mi 17 a dostal sem tip že jste suprovej klan Smile udělám dotyčnému reklamu, je to moje kamarádka Joc ... Momentálně jsem Overlord 61 (ThePrototype), full A eq, žádný WB šperky ... můj předchozí klan byl Silent Legion z aliance Aliens, mám na ně suprové vzpomínky a kámoše ... u vás z klanu znám asi jen Joc a chtěl bych se k vám přidat jelikož u vás klan farm a akce není žádnej problém ... wary mám rád, jen to nesmí být s každým na serveru Wink CSek bych se tké rád učástnil (jednou) ... Lineage hraji od září loňského roku, tenhle char sem zakládal na začátku dubna ... myslím že sem docela ukecanej a na vt chodím docela rád Smile ve vzoru bylo napsat pety ... PP 54, SE 50, BD 58 (sps 40 ale to se jako pet asi nepočítá) ... jsem dost aktiv hráč, ale expit OL solo je jaksi nadlidský úkol Smile tak to je asi vše co sem měl na srdci Smile tak sem zvědav jestli o mně bude zájem, bb Smile
Návrat nahoru Goto down
treeman
Ten tu pusu nezastaví
treeman

Poèet pøíspìvkù : 142

PříspěvekPředmět: Re: Měl bych zájem o váš klan ;)   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptyThu Jun 10, 2010 8:30 pm

+1 za potřebnej chár, ale -1 za low lvl aspoň 65+lvl to chcé
Takže dávam 0
Návrat nahoru Goto down
ThePrototype
Málomluvka

PříspěvekPředmět: Re: Měl bych zájem o váš klan ;)   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptyThu Jun 10, 2010 9:00 pm

tak ten char mam neco pres 2 mesice a navic se neexpi nejlip Wink zitra budu 62 .. 65 asi dele ...
Návrat nahoru Goto down
Zanzaraah
Bavič
Zanzaraah

Poèet pøíspìvkù : 85

PříspěvekPředmět: Re: Měl bych zájem o váš klan ;)   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptyThu Jun 10, 2010 9:47 pm

Lol +1 urcite kdyt je to OL muzu te ucit taky sem:D a farmit muzes se mnou vlackuju NP kdyz budes teda chodit na VT a jinak nepochybujte o lvlu kolik znate aktiv OL hmm? pirat
Návrat nahoru Goto down
Fallys
Znalec klanu
Znalec klanu
Fallys

Poèet pøíspìvkù : 211

PříspěvekPředmět: re   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptyThu Jun 10, 2010 9:53 pm

Dost důležitej char
takže i s doporučním +1
Návrat nahoru Goto down
zizu
Bavič
zizu

Poèet pøíspìvkù : 94

PříspěvekPředmět: Re: Měl bych zájem o váš klan ;)   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptyThu Jun 10, 2010 11:05 pm

+1 jseš aktiv a maš doporučeni a OL.
Návrat nahoru Goto down
Viggen
Sportovec klanu
Sportovec klanu
Viggen

Poèet pøíspìvkù : 583

PříspěvekPředmět: Re: Měl bych zájem o váš klan ;)   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptyThu Jun 10, 2010 11:21 pm

scim si hrál od toho zari do dubna?? nez sis zalozil OLko
co mas za vybavu vypis
a pls napis sem nicky vsech petu diky
je to potrebnej char to je +
ale az doplnis informace tak se rozhodnu

zatim +0
Návrat nahoru Goto down
Nicitelin
Nováček

Poèet pøíspìvkù : 5

PříspěvekPředmět: Re: Měl bych zájem o váš klan ;)   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptyThu Jun 10, 2010 11:26 pm

Tak urco OL je fajn ale jedna otazka na tebe jses si jisty ze u nas vydrzis s timto lvl a kdyz te vyexpime doufam ze zustanes a nepujdes nekam k enemi???
Jinak doporucuji dat ti aspon tydeni az 14 deni zkusebni dobu,poskytnout ti nase VT a poexpit te aspon na 70 lvl mimo clan pak te nabrat,kdyz se osvedcis.
Návrat nahoru Goto down
Endy
Jsem tu nonstop!
Endy

Poèet pøíspìvkù : 291

PříspěvekPředmět: Re: Měl bych zájem o váš klan ;)   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptyFri Jun 11, 2010 10:34 am

+1 za aktiv OL
-1lvl
+1za doporuče ní od JOC

nemám co dodat vše sem vepsal u joc přihlášky
Návrat nahoru Goto down
ThePrototype
Málomluvka

PříspěvekPředmět: Re: Měl bych zájem o váš klan ;)   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptyFri Jun 11, 2010 3:14 pm

diky za body ... tak než sem založil OL tak sem měl destu, ale to je mně nebavilo, OLko mě fakt dost bavi Smile jo zapomnel sem napsat ze znam ENDERU pokud si mě pamatuje za mýho destu DachandeP Wink tak peti : PP Buffinatko 54, SE m1sulka 50, BD xff 58, občas si z nudy vytáhnu sps Stejsky ...

Zanzarah - joo to by bylo pěkný kdybys mi helpl s expem atd. amulety mám všechny takže sem plně funkční =) ..

pak byla otazka jestli neleavnu na high lvl - to můžu s klidným svědomím řict že ne, ve svým předchozím klanu sem byl od 30lvl až do teď ptže se Felzuma zcvokl a vyházel přes půlku klanu / mejch kámošů a ještě leavl alianci ...

4 Viggen - DC light set +15 (roba sice powa, ale kdyz expim s Jocinkou nebo solo tak se mi hodi p.defka), keshe čistý (+4 mi ruply), maje set šperků (nevím přesně ++, ucho je +4)

pokud ještě nějaký dotazy, rád zodpovím buď tady nebo ve hře Smile bounce
Návrat nahoru Goto down
Palice
Ten tu pusu nezastaví
Palice

Poèet pøíspìvkù : 115

PříspěvekPředmět: Re: Měl bych zájem o váš klan ;)   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptyFri Jun 11, 2010 3:58 pm

+1 za char
+1 za doporučení
Návrat nahoru Goto down
ThePrototype
Málomluvka

PříspěvekPředmět: Re: Měl bych zájem o váš klan ;)   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptyFri Jun 11, 2010 7:30 pm

málem bych se zapomněl pochlubit Wink v odpoledních hodinách sem hodil lvl 62 ...
Návrat nahoru Goto down
Peril
Už umím taky psát
Peril

Poèet pøíspìvkù : 57

PříspěvekPředmět: Re: Měl bych zájem o váš klan ;)   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptyFri Jun 11, 2010 10:45 pm

+1 Olko sa vždy zíde, ak si aktiv ako píšeš tvoj lvl nie je problém, doexpíš, navyše ťa doporučila Joc. OK u mňa si prešiel.
Návrat nahoru Goto down
Endy
Jsem tu nonstop!
Endy

Poèet pøíspìvkù : 291

PříspěvekPředmět: Re: Měl bych zájem o váš klan ;)   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptySat Jun 12, 2010 10:37 am

heii jooo dachandep..joooo si děláš prdel Very Happy joo vigi tak ten je na 40% dobrej ae od doby co sem subl z desty na Wc tak už sem ho neviděl takž nv mak se změnil:)
Návrat nahoru Goto down
ThePrototype
Málomluvka

PříspěvekPředmět: Re: Měl bych zájem o váš klan ;)   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptySat Jun 12, 2010 11:07 am

nedelam Very Happy od ty doby cos o mně neslyšel sem destu zrušil a expil pety, pak založil tohle OL a tak sem snad pořád stejnej Wink
Návrat nahoru Goto down
Viggen
Sportovec klanu
Sportovec klanu
Viggen

Poèet pøíspìvkù : 583

PříspěvekPředmět: Re: Měl bych zájem o váš klan ;)   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptySat Jun 12, 2010 12:41 pm

ok za me teda +1
Návrat nahoru Goto down
Joc
Admin
Joc

Poèet pøíspìvkù : 455

PříspěvekPředmět: Re: Měl bych zájem o váš klan ;)   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptySat Jun 12, 2010 3:56 pm

juchuu! Tak jestli vemete Próťu (a i mě) tak můžete počítat s tím, že cata 60+ pro vaše suby se pojedou furt Very Happy Už se moc těším Smile
Návrat nahoru Goto down
https://silver.forumczech.com
ThePrototype
Málomluvka

PříspěvekPředmět: Re: Měl bych zájem o váš klan ;)   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptySat Jun 12, 2010 5:28 pm

Very Happy joo tak to bude parada Smile jsem rad za vase kladny body, pokud me teda vezmete, budu se snazit vas nezklamat a expit co to jde Wink uz se nemuzu dockat x) jocinko, az nebude net proti tak na to vlitnem Wink Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Fallys
Znalec klanu
Znalec klanu
Fallys

Poèet pøíspìvkù : 211

PříspěvekPředmět: re   Měl bych zájem o váš klan ;) EmptySat Jun 12, 2010 7:14 pm

SCHVÁLENO
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Měl bych zájem o váš klan ;)   Měl bych zájem o váš klan ;) Empty

Návrat nahoru Goto down

Měl bych zájem o váš klan ;)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Chtěl bych zpátky k vám :)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Silver Riders :: Přihlášky :: Schváleno-
Přejdi na: