| Přihláška | |
|
+4Joc Princezna Spirit Proficka 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Proficka Nováček
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 01. 09. 09
| Předmět: Přihláška Tue Sep 01, 2009 8:13 pm | |
| nick: Proficka char: Prophet lvl: 55 delevel z 56 předchozí klany: většinou s kratší existencí (ally: raiders, kingdooms) jinak spíš solo (momentálně main v Imperiu) Důvod proč hledám clan je důvod, že jsem se rozhodl hrát pp aktivně a být s ním v trochu jiné komunitě. Nedá se říct že by to byl v téhle době pet, hodlám ho hrát aktivně a s chutí pro clan a ally, main to sice není ale nemá od něj daleko, je něco jako moje druhé já. Nemám ani při nejmenším zaluben získvat od vás informace soukromé pro klan(ally) a šířit je někde dál. Na wary sem zvyklý nemám nic proti a je to podlemě dobré spestření hry. Na konec něco o mě: Je mi 17 let a Lineage znam už přibližně 5 let. Aktivně sem začal hrát až na GP před dvěma roky. Za tu dobu sem už udělal spoustu charů na různe lvly 40-65. Za tyto dva roky jsem hrál i na jiných serverch například StínyStředověku, CZG, a pár zahraničních např. abyss. Na některých sem vydržel i pár měsíců, ale nakonec jsem se vždycky vrátil zpět na GP kde hodlám hrát až do konce světa(2012). Takový malý ftípek na konec | |
|
| |
Spirit Jsem tu nonstop!
Poèet pøíspìvkù : 241 Join date : 15. 08. 09 Age : 31 Location : Ústí nad Labem
| Předmět: Re: Přihláška Tue Sep 01, 2009 8:17 pm | |
| nevim no , podle me by sis mel nejdriv rozmyslet co vubec chces hrat , ptze ze svoji vlastni zkusenosti vim ze 2 mainy mit nemuzes ... za me zatim nic | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Přihláška Tue Sep 01, 2009 9:53 pm | |
| zatím si nejsem jist jestli ano nebo ne |
|
| |
Princezna Ten tu pusu nezastaví
Poèet pøíspìvkù : 165 Join date : 26. 08. 09 Age : 45 Location : Letohrad
| Předmět: PP? Tue Sep 01, 2009 10:08 pm | |
| PP by se hodilo do ToIky, i kdyz sem tam byl naposled kdyz byl venku este snih | |
|
| |
Joc Admin
Poèet pøíspìvkù : 455 Join date : 14. 08. 09 Age : 35 Location : Praha
| Předmět: Re: Přihláška Tue Sep 01, 2009 11:51 pm | |
| Já taky váhám.. ale za mě asi ne Nejedná se oo hlavní postavu. Ještě navíc main v impu, tak to tím spíš pro mě mínus. A celkově to na mě prostě nepůsobí dobře.. tak se nezlob | |
|
| |
Fallys Znalec klanu
Poèet pøíspìvkù : 211 Join date : 15. 08. 09 Age : 39 Location : Žatec
| Předmět: re Thu Sep 03, 2009 10:58 pm | |
| No já si tím jistá taky nejsem, opravdu chcem aktiv clan a tudíž to obsahuje, jak je již napsáno v pravidlecch klanu, že berem pouze main chary. | |
|
| |
Endy Jsem tu nonstop!
Poèet pøíspìvkù : 291 Join date : 14. 08. 09 Age : 37 Location : Tasov(TR/ZD)
| Předmět: invite Sat Sep 05, 2009 3:28 pm | |
| já sem pro ho nabrat ..má celkem zajimavý odůvodnění... a pokud se bude zdát že to nění náš člověk tak kdykoliv mužem dismm... n? a problemy s IMP snad nikdo od ná neměl už delší dobu šanci dávám každymu... dyt kolik se u nás protočilo charu a lidi... | |
|
| |
Fallys Znalec klanu
Poèet pøíspìvkù : 211 Join date : 15. 08. 09 Age : 39 Location : Žatec
| Předmět: re Sun Sep 06, 2009 9:48 am | |
| To máš pravdu, zkusit to můžem, buď se osvědčí nebo ne.:-) | |
|
| |
Endy Jsem tu nonstop!
Poèet pøíspìvkù : 291 Join date : 14. 08. 09 Age : 37 Location : Tasov(TR/ZD)
| Předmět: lhuta přihlašky Mon Sep 07, 2009 5:58 pm | |
| lhuta pro nabrani a rozhodnuti klanu je 5-7 dni nbo podobne...tak do zitřka bud zamitnout nebo nabrat | |
|
| |
JirkaStepy Málomluvka
Poèet pøíspìvkù : 19 Join date : 19. 08. 09
| Předmět: Re: Přihláška Mon Sep 07, 2009 9:05 pm | |
| je nas malo nabirejte mista je dost aktiv lidi normal brat kdo neni aktiv bude po mesici kopnut | |
|
| |
zizu Bavič
Poèet pøíspìvkù : 94 Join date : 17. 08. 09
| Předmět: Re: Přihláška Tue Sep 08, 2009 8:33 pm | |
| Podle mě,pokud se někdo hlásí do clanu,tak asi hrát chce. Jirka to napsal dobře,takže nevidím duvod proč ne. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Přihláška | |
| |
|
| |
| Přihláška | |
|