NICK: EUROBUFFER
CHAR: SE
LEVEL: 61+
PŘEDCHOZÍ CLANY: s tímhle charem hraju aktivne asi jeden a pů měsíce ale s předchozími chary jsem byl v avalonu, valinoru(BL) a měl jsem několik měsíců i svůj clan. ostatní clany nepočítám, protože to bylo většinou zklamání.
PROČ CHCI DO SR: tak jsem už u vás v academy a většinou když napíšu tak je nějaká akce,
jste vpoho parta a celkově to u vás není tak jako v jiných clanech.... krádeže, neaktivita, atd
doufám že se časem naberou nějaké clany do ally, ale kdyby ne, tak stejně jste supr clan.
POSTOJ K WARUM: jsem pro wary ....v clanech bez varu je nuda a vždycky můžu ze SE relog na necra když bude hunt na VYSMAZKU:)
VT: mám ale mikrofon mám robitý
A NAKONEC NĚCO O MĚ: jmenuji se Tomáš je mi 18 let , bydlím kousek od ostravy ve vesnici , kterou snad ani na mapě nenajdete:) , piju ,kouřím, hulím:)
L2 hraju asi 4 nebo 5 let, mam tu vice charu ale hraju asi za 4....s tím že za SE hraju nejvíc aktiv... hrál jsem vždycky tady na gp a chvíli někde na gracii ale tu na gp je to o dost lepší .... všechny zdravím a doufám že mi dáte své +