| pryhlaska Epicia | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Epicija Málomluvka
Poèet pøíspìvkù : 15 Join date : 16. 12. 09
| Předmět: pryhlaska Epicia Wed Dec 16, 2009 12:54 am | |
| zdravim Epicia (EE lv58) hleda fajnovej aktivni klan po křiku v giranu se mi ozval Bufybufy, ze EE shanite predchozi klan byl nakej niemand (14 dni jsem byl loglej sam, coz pro EE nejni zrovna idealni stav) wary mi nevadej pokud nebude hunteni jedina cinnost VT bych rad pouzival, ale bohuzel bydlim na koleji kde jsou zakazany porty :X (lineage jsem zprovoznoval mesic) Je mi 22, L2 hraju asi 4 roky (spis rekreacne), je spousta servru na kterych jsem obcas lognul. L2 hraju kdyz je cas a pokud nejni v L2 nuda > cili se muze stat ze budu ve hre klidne 5 hodin denne a naopak ze tyden treba nelognu. Tot vse ... ptejte se | |
|
| |
Joc Admin
Poèet pøíspìvkù : 455 Join date : 14. 08. 09 Age : 35 Location : Praha
| Předmět: Re: pryhlaska Epicia Wed Dec 16, 2009 1:19 am | |
| | |
|
| |
Viggen Sportovec klanu
Poèet pøíspìvkù : 583 Join date : 15. 08. 09 Age : 37 Location : Loket (Karlovy Vary)
| Předmět: Re: pryhlaska Epicia Wed Dec 16, 2009 2:25 am | |
| z pravopisu si nic nedělej ja na to taky moc nejsem EE je potřeba si tě vyskoušíme jak seš na tom za mě aspoň zatím +1 | |
|
| |
Fallys Znalec klanu
Poèet pøíspìvkù : 211 Join date : 15. 08. 09 Age : 39 Location : Žatec
| Předmět: re Wed Dec 16, 2009 2:25 am | |
| za mě +1 za upřímnost a chuť stát se naší součástí | |
|
| |
Epicij Anonymní
| Předmět: pryhlaska Epicia Wed Dec 16, 2009 8:34 am | |
| - citace :
- Joc: -1 za prYhlasku :-P
v tom pripade kick from clan Viggena za jeho mentalni cestinu tlustoprdko |
|
| |
Epicija Málomluvka
| Předmět: tada Wed Dec 16, 2009 10:56 am | |
| - Joc napsal:
- -1 za prYhlasku :-P
ha ha > to bylo to prvni ceho jsem si vsimnul kdyz jsem to odeslal jinak chyba to nejni >>> po R se pise vždy Y (takze toto je ten případ kdy se může psát jak Y tak I protože to je imaginární Ř) > na druhou stranu, i kdyby tam bylo treba "bil jsem" > tak je to nepodstatná druhotná věc řešme prosím Lineage, ne pravopis děkuji Jinak i když vás neznám, zdáte se mi jako fajn lidi (usuzuju podle velice pěkného fóra) A pokud to nejni problém, chtěl bych se zeptat jaký je váš válečný stav? | |
|
| |
Joc Admin
| Předmět: Re: pryhlaska Epicia Wed Dec 16, 2009 11:19 am | |
| Epicij : Nevystupuj za někoho jiného, děkuji. Epicija : To máš pravdu, ale když se sem dá někdo přihláška na forko, podle něčeho se rozodovat musí.Kdyby sem napsal nějakej high level, ale jeho přihláška by mi byla nesympatická, taky dám minus. (Tím neříkám že si nesympatický, jen říkám že ovlivnují i další věci) Nikdy to není čistě jen Lineage, vždycky to jsou trošku i osobní sympatie, protože všichni chceme v klanu jen fain lidi. Ale ok že ses tak pěkne obhájil tak ti dávám +1 | |
|
| |
Joc Admin
| Předmět: Re: pryhlaska Epicia Wed Dec 16, 2009 11:20 am | |
| A díky za pochvalu forka, to je moje práce Válečný stav? Aktivní válku máme jen jednu, se smažkama. | |
|
| |
Epicija Málomluvka
| Předmět: takze tedy prihlaska :) Wed Dec 16, 2009 11:31 am | |
| - Joc napsal:
- A díky za pochvalu forka, to je moje práce
Válečný stav? Aktivní válku máme jen jednu, se smažkama. nebudu zapírat že mě to nenapadlo. Ano máš absolutní pravdu > vždy je potřeba znát člověka co za danou postavu hraje. | |
|
| |
Epicija Málomluvka
| Předmět: coto? Wed Dec 16, 2009 12:06 pm | |
| - Epicij napsal:
-
- citace :
- Joc: -1 za prYhlasku :-P
v tom pripade kick from clan Viggena za jeho mentalni cestinu tlustoprdko normálně bych na tento příspěvek nereagoval Ten klan neznám (možná se jedná o klan ve kterém jsem byl do pondělka, ale leavnul jsem ho tak rychle že jsem nestačil zjistit jeho jméno ) Teť se asi ptáte proč jsem lezl do klanu jehož jméno ani neznám > povím vám ten jistě zajímavý příběh Tuto postavu založila a vždy za ní hrála moje sestra (proto možná ta divná nadávka "tlustoprdko" která není v nejmenším smyslu pravdivá ). Díky tomu klanu po týdnu hraní nechala. A to se snažila a byla maximálně aktivní!! Takže nyní za postavu hraju já a budu za ní hrát AKTIV (žádnej pet!!!) > hraju rád za supporty a nesnášim pety (berou mi práci) takže asi nová přihláška moje bývalá hlavní postava: Allya 76 cardinál klany: bývalé klany BL, poslední klan MS - IMP (také bývalá BL). S touto postavou už dlouhou dobu v žádnym klanu nejsem. postava samozřejmě bude k dispozici pro potřeby klanu (pokud se tedy stanu členem) poslední věc: jsem dislektik chyby prosím s úsměvem přehlédněte > asi bude spousta dotazů > rád na ně odpovím | |
|
| |
Joc Admin
| Předmět: Re: pryhlaska Epicia Wed Dec 16, 2009 5:16 pm | |
| Epicijo, to je v pořádku, ten anonym utočil na mě, ne na tebe Já si myslím že tě v pohodě můžeme nabrat. Budeme se na tebe těšit v klanu. | |
|
| |
Endy Jsem tu nonstop!
Poèet pøíspìvkù : 291 Join date : 14. 08. 09 Age : 37 Location : Tasov(TR/ZD)
| Předmět: Re: pryhlaska Epicia Wed Dec 16, 2009 7:04 pm | |
| | |
|
| |
Princezna Ten tu pusu nezastaví
Poèet pøíspìvkù : 165 Join date : 26. 08. 09 Age : 45 Location : Letohrad
| Předmět: Re: pryhlaska Epicia Wed Dec 16, 2009 7:24 pm | |
| +1 docela sem se pobavil, psani mi moc nende a me to vema a kdo stim ma potiz toho uspim , tak treba ve slove řitopich se pise I Jeste tak vedet co vlastne umi EE | |
|
| |
Epicija Málomluvka
| Předmět: olee Wed Dec 16, 2009 8:38 pm | |
| diky diky za podporu Princezno EE se umí pěkně smát a zdobí každou partu a v případě nouze se vytasí s party recallem | |
|
| |
Joc Admin
| Předmět: Re: pryhlaska Epicia Wed Dec 16, 2009 10:02 pm | |
| Rozhodnuto, jsi naš. Kontaktuj ve hře Fallys, nebo Viggen, nebo Endera nebo Joc. Lock | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: pryhlaska Epicia | |
| |
|
| |
| pryhlaska Epicia | |
|