Nick :DeadMemory
Char :Nekromancer
Lvl:57
Předchozí klany :BlackPower, lidi 30+
Proč chci do SR :Pac jste snad jediný pořádný klan co za něco stojí, aktivní, a nepotřebuju k vám subko
A slyšel jsem o vás pěkné věci.
Postoj k warum :Nevyhnutelné, leda bych strávil L2 na Talking islandu
VT : Při posledním pokusu o zapnutí VT mi nešel zvuk, ale myslím že jsem to od té doby zpravil. VT mám a používám.
Něco o mě: Je mi skoro 20,jsem kluk, hraju druhým rokem, ovšem asi s roční pauzou.. Chvíli jsem hrál na kamael.CZ, asi 3 dny,
Jinak stále na GP.
Bydlím poblíž Ostravy.
Miluju styl hraní RP.
Po své těměř roční hybernaci jsem procitla téměř bez výbavy mezi nemrtvými duchy, kteří začali okamžitě útočit. Pouze rychlé přečtení svitku rychleho uniku mě zachranilo... Jsem žena, nekromancerka,vyvolávačka mrtvých. Pocházím z Mluvícího ostrova a je mi 57.. o své minulosti před hibernací nevím nic..
Má první návštěva vedla do starého skladiště v Lovecké vesnici.. Tamní hlídač mě poznal a sdělil mi mé jméno.. DeadMemory.. Jak příhodné.. Pustila jsem se do prohledávání osobního skladu, oběvila jsem avadon set, Homunkulův meč, očarovaný na úroveň 7 a osazený krystalem, urychlujícím mé pohyby při sesílaní kouzel, sadu klenotů z černé rudy, a podivnou, zlatou čelenku.
Po krátkém pozorování klanů, cen a lidí jsem se přidala ke skupině mladých lidí (30+), říkajících si BlackPower. Po čtyřdenním působení zde jsem si začala uvědomovat, že tady své nové přátele nenajdu.. Stále častěji jsem však potkávala klan, který si říkal SilverRiders, nebo někoho z velké Aliance Together. S nikým jsem se osobně neseznámila, ale velmi se mi zalíbili. Opustila jsem tedy klan BlackPower a pokusila se připojit k těmto lidem z SilverRiders.
Stále jsem si však přála dořešit záhadu one zlaté čelenky, na kterou se mě tolik lidi vyptávalo a kterou jsem u nikoho neviděla.. Po prvím zakřičení o prodeji se mi ozvali dva lidé, kteří se o ní neuvěřitelně přeli.. pro mě byla bezcená, proto jsem ji vyměnila za Luk Duše a Prsten Core v nadějí, že mi tyto věci časem pomohou k lepší výbavě..
O minulosti nevím nic,papirek se seznamem přátel je prázdný.. Žádní přátelé, žádná pouta, žádné zavazky.. Jen nejistá budoucnost ne příliš zkušené vyvolavačky mrtvých. A jejich zabíječky..