Silver Riders
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forúm klanu Silver Riders, hrajíci L2 na serveru Gamepark.

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Žádost o vstup do klanu.

Goto down 
+5
Princezna
LittleOsbourne
Endy
Bufybufy
DeadMemory
9 posters
AutorZpráva
DeadMemory
Nováček
DeadMemory

Poèet pøíspìvkù : 8

Žádost o vstup do klanu. Empty
PříspěvekPředmět: Žádost o vstup do klanu.   Žádost o vstup do klanu. EmptyTue Nov 17, 2009 3:20 pm

Nick :DeadMemory
Char :Nekromancer
Lvl:57
Předchozí klany :BlackPower, lidi 30+ Smile
Proč chci do SR :Pac jste snad jediný pořádný klan co za něco stojí, aktivní, a nepotřebuju k vám subko Smile A slyšel jsem o vás pěkné věci.
Postoj k warum :Nevyhnutelné, leda bych strávil L2 na Talking islandu
VT : Při posledním pokusu o zapnutí VT mi nešel zvuk, ale myslím že jsem to od té doby zpravil. VT mám a používám.
Něco o mě: Je mi skoro 20,jsem kluk, hraju druhým rokem, ovšem asi s roční pauzou.. Chvíli jsem hrál na kamael.CZ, asi 3 dny, Smile Jinak stále na GP.
Bydlím poblíž Ostravy.
Miluju styl hraní RP.

Po své těměř roční hybernaci jsem procitla téměř bez výbavy mezi nemrtvými duchy, kteří začali okamžitě útočit. Pouze rychlé přečtení svitku rychleho uniku mě zachranilo... Jsem žena, nekromancerka,vyvolávačka mrtvých. Pocházím z Mluvícího ostrova a je mi 57.. o své minulosti před hibernací nevím nic..

Má první návštěva vedla do starého skladiště v Lovecké vesnici.. Tamní hlídač mě poznal a sdělil mi mé jméno.. DeadMemory.. Jak příhodné.. Pustila jsem se do prohledávání osobního skladu, oběvila jsem avadon set, Homunkulův meč, očarovaný na úroveň 7 a osazený krystalem, urychlujícím mé pohyby při sesílaní kouzel, sadu klenotů z černé rudy, a podivnou, zlatou čelenku.

Po krátkém pozorování klanů, cen a lidí jsem se přidala ke skupině mladých lidí (30+), říkajících si BlackPower. Po čtyřdenním působení zde jsem si začala uvědomovat, že tady své nové přátele nenajdu.. Stále častěji jsem však potkávala klan, který si říkal SilverRiders, nebo někoho z velké Aliance Together. S nikým jsem se osobně neseznámila, ale velmi se mi zalíbili. Opustila jsem tedy klan BlackPower a pokusila se připojit k těmto lidem z SilverRiders.

Stále jsem si však přála dořešit záhadu one zlaté čelenky, na kterou se mě tolik lidi vyptávalo a kterou jsem u nikoho neviděla.. Po prvím zakřičení o prodeji se mi ozvali dva lidé, kteří se o ní neuvěřitelně přeli.. pro mě byla bezcená, proto jsem ji vyměnila za Luk Duše a Prsten Core v nadějí, že mi tyto věci časem pomohou k lepší výbavě..
O minulosti nevím nic,papirek se seznamem přátel je prázdný.. Žádní přátelé, žádná pouta, žádné zavazky.. Jen nejistá budoucnost ne příliš zkušené vyvolavačky mrtvých. A jejich zabíječky..

Naposledy upravil DeadMemory dne Tue Nov 17, 2009 8:28 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Bufybufy
Ten tu pusu nezastaví
Bufybufy

Poèet pøíspìvkù : 150

PříspěvekPředmět: Re: Žádost o vstup do klanu.   Žádost o vstup do klanu. EmptyTue Nov 17, 2009 3:41 pm

+1 tolhle me fakt dostalo, takhle podat prihlasku to nema chybu What a Face
Návrat nahoru Goto down
Endy
Jsem tu nonstop!
Endy

Poèet pøíspìvkù : 291

PříspěvekPředmět: Re: Žádost o vstup do klanu.   Žádost o vstup do klanu. EmptyTue Nov 17, 2009 3:44 pm

heii husty... to se mi libi.. za me velky +

je to jak z knižky opsany ale nebudu podezřivat .je to husty.. tky rad vymejšlim veci timto stylem..

jen se zeptam.. fakt si slysel nebo te nekdo informoval?
Návrat nahoru Goto down
LittleOsbourne
Bavič
LittleOsbourne

Poèet pøíspìvkù : 81

PříspěvekPředmět: Re: Žádost o vstup do klanu.   Žádost o vstup do klanu. EmptyTue Nov 17, 2009 3:47 pm

tahle prihlaska me vazne moc zaujala fakt neco podobnyho sem jeste necetl za me rozhodne +1
Návrat nahoru Goto down
DeadMemory
Nováček
DeadMemory

Poèet pøíspìvkù : 8

PříspěvekPředmět: Re: Žádost o vstup do klanu.   Žádost o vstup do klanu. EmptyTue Nov 17, 2009 3:56 pm

Endys napsal:
heii husty... to se mi libi.. za me velky +

je to jak z knižky opsany ale nebudu podezřivat .je to husty.. tky rad vymejšlim veci timto stylem..

jen se zeptam.. fakt si slysel nebo te nekdo informoval?

No vyptaval jsem se na vás Smile
Návrat nahoru Goto down
Princezna
Ten tu pusu nezastaví
Princezna

Poèet pøíspìvkù : 165

PříspěvekPředmět: Re: Žádost o vstup do klanu.   Žádost o vstup do klanu. EmptyTue Nov 17, 2009 6:24 pm

+1 ano, je poznat ze se mu RP libi.
Návrat nahoru Goto down
Joc
Admin
Joc

Poèet pøíspìvkù : 455

PříspěvekPředmět: Re: Žádost o vstup do klanu.   Žádost o vstup do klanu. EmptyTue Nov 17, 2009 7:52 pm

cheers cheers cheers cheers
Tak tohle mě DOSTALO !
Za mě rozhdoně +1 !
Končeně někdo kdo vypadá že to prožívá jako jáááá Smile))
Návrat nahoru Goto down
https://silver.forumczech.com
Fallys
Znalec klanu
Znalec klanu
Fallys

Poèet pøíspìvkù : 211

PříspěvekPředmět: re   Žádost o vstup do klanu. EmptyTue Nov 17, 2009 11:41 pm

za mě určitě také +1
copak se tomuto dá odolat Laughing
fakt krásně napsaný,není k tomu co dodat
Návrat nahoru Goto down
Viggen
Sportovec klanu
Sportovec klanu
Viggen

Poèet pøíspìvkù : 583

PříspěvekPředmět: Re: Žádost o vstup do klanu.   Žádost o vstup do klanu. EmptyWed Nov 18, 2009 11:00 pm

takhle pekne sem si uz dlouho nepocetl za me +1 cheers king
Návrat nahoru Goto down
Rianel
Ten tu pusu nezastaví
Rianel

Poèet pøíspìvkù : 157

PříspěvekPředmět: Re: Žádost o vstup do klanu.   Žádost o vstup do klanu. EmptyThu Nov 19, 2009 6:25 pm

+1
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Žádost o vstup do klanu.   Žádost o vstup do klanu. Empty

Návrat nahoru Goto down

Žádost o vstup do klanu.
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Přihláška :)
» Přihláška do Klanu SR